Welcome to Vlora

Prefekti shpreh ligjshmërine për buxhetin e Bashkisë Vlorë

Buxheti i Bashkisë së Vlorës ka marr miratimin e ligjshmërisë nga Prefekti i Qarkut të Vlorës. Specialistët dhe këshilltaret e Prefektit i kanë shprehur miratimin e këtij buxheti ditën e sotme. Buxheti i Bashkisë së Vlorës ishte i fundit i cili mbërriti i fundit për shprehje të ligjshmërise

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.