Welcome to Vlora

Vangjel Tavon e pështyjnë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Himarës

Sot ishte mbledhja e radhës në Këshillin e Bashkisë së Himarës, ku përveç disa pikave që janë në rend të ditës sot do të diskutohej dhe caktimi i një nga dy nënkryetarët që do të drejtojnë Bashkinë e Himarës deri në zgjedhje të reja.

Këshilli i Bashkisë së Himarës përbëhet nga 21 anëtarë, 9 nga PS, 7 nga PD, ndërsa 5 anetarë të tjerë nga parti të vogla

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.