Welcome to Vlora

Rritja e çmimit të dritave, familjet i kthehen metodës së vjetër për të pjekur bukën përmes saçit

Kjo pajisje e vjetëruar, është zgjidhja e amvisave në Myzeqe për t”i shpëtuar faturave të kripura të energjisë elektrike që pritet të aplikohen brenda disa javësh. Për Mimoza Golemni nga Mujallia e Fierit do të jetë shpëtimi dhe për shumë familje te...

Njihuni me gatimet e Vlorës

Kuzhina e zonës së Vlorës është një kuzhine tipike e zonave malore por njëkohesisht dhe bregdetare. Në te perdoren prodhime të fresketa blegtorale te kopeve qe rriten neper malet buze detit, me barin e fresket dhe eren...

Kategoria - Food & Drinks

Ne kete kategori do te gjeni restorante te ndryshme te cilat ofrojne ushqim cilesore ne qytetin e Vlores

Weather Data Source: das wetter morgen in Vlora

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.