Welcome to Vlora

“Jepni doreheqjen, mos rezistoni me” Klosi u drejton drejtuesve te institucioneve mesazhin e Kryeministrit Rama

‘Jepni dorëheqjen dhe mos rezistoni më ‘ ky ishte ultimatumi i fundit nga drejtuesi politik i qarkut Vlorë Blendi Klosi drejtuar të gjithëve drejtuesve të institucioneve të qytetit .Sipas Klosit ky ishte mesazhi i Kryeministrit Edi Rama njëkohësisht dhe Kryetari i Partisë Socialiste të Shqipërisë pas rezistences nga drejtuesit e institucioneve për mosdorëheqje në takimin e parë . Kësaj herë dorëheqja duhet të e menjëherëshme dhe të përpilojne një mesazh falenderimi për Partinë Socialiste në shenjë falenderimi për besimin që i dhanë për drejtimin e ketyre institucioneve

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.