Welcome to Vlora

Ndahet nga jeta zyrtari i Bashkisë Vlorë

Ndahet nga jeta në moshen 42- vjecare pas një arresti kardiak Petro Thanasko . Mbante pozicionin e Shefit të Prokurimeve Publike në Bashkinë e Vlorës .

Stafi i Vlora Media Online ,shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjarët ,të afërmit dhe shokët e tij !

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.