Welcome to Vlora

Vlorë/Lejet për shfrytëzimin e plazheve përplasin biznesin me ministrin e turizmit

Edhe pse jemi ne prag të celjes zyrtare të sezonit turistik në Vlorë,si cdo vitë,ndryshimet e ligjeve sjellin përplasjen midis bizneseve dhe institucioneve . Shumë biznese që kryesisht shërbejnë në modelin e Beach Bareve ,raportojnë që modeli i aplikimeve On-Line në E-Albania, ka sjellur një kolaps,ku shumë prej administratorëve të kësaj kategorie kërkojne shtyrjen e afatit të aplikimit pasi nuk duan të jenë të penalizuar nga ky sistem .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.