Welcome to Vlora

Njoftim për vënde pune!

Profesioni i ndërmjetësit për pasuritë e paluajtshme ku tashmë do të kenë edhe licencë nga Ministria përkatëse, do të jetë profesioni më i kërkuar dhe me fitimet më të mëdha. Ne si kompani kemi ofruar prej kohësh këtë pozicion pune për të rinj/reja të aftë dhe me ambicie për tu bërë të sukseshëm.
Aplikoni pranë zyrave tona ose në adresën e email: info@invest1group.com duke dërguar cv-në tuaj.

INVEST1 GROUP SH.P.K është nje kompani ndermjetesim per pasurite e paluajtshme dhe investimesh nepermjet partnereve te saj. E themeluar ne vitin 2021 me selin e saj ne qytetin bregdetar te Vlores dhe operon kryesisht ne Qarkun e Vlores por ne varesi te kerkesave dhe ne qytete te tjera. E fokusuar ne investime dhe ndermjetesim per shit-blerjen e pasurive te paluajtshme si dhe keshillim nga nje grup ekspertesh.Gjithashtu kompania jone bashkepunone me partner prestigjoz si : Banka,Ekspert ne investime,Studio te njohura ligjore dhe inxhinier te kualifikuar.Kompania jone mbulon gjithashtu mbeshtetje ne procedurat e lejeve dhe pergatitjen dokumentancionit per institucionet si dhe bene vleresimin e pasurise.Gjithashtu ofron sherbime PROJECT DESIGN , Mobilim dhe arredim te shtepive.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.