Welcome to Vlora

Ndryshon cmimi i karburanteve : Ja sa do të shitet nafta, benzina dhe gazi…

Bordi i Transparencës ka reaguar duke publikuar çmimet e reja të karburanteve (nafta, benzina e gazi) në vendin tonë.

Bordi i ngritur nga Kryeministri Edi Rama ka ndryshuar çmimin e naftës e cila nga sot do të kushtojë 203 lekë/litër nga 197 që ishte disa ditë më parë. Në krahun tjetër, benzina do të kushtojë 178 lekë/litër, kurse gazi do të shitet me 71 lekë/liter.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot (ora 18:00) datë 14 dhjetor dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të Bordit që është ngritur nga Qeveria Rama për të mos lejuar abuzimet me çmimet.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.