Welcome to Vlora

Meta nga Vlora: Pretendimi i banorëve të Selenicës për rrugën, i drejtë. Qeveria dhe institucionet e tjera kanë shkelur Kushtetutën

Meta: pretendimi i banorëve të  Selenicës për rrugën është i drejtë. Nuk kam patur ndonjë dijeni për projekti Vlorë- Orikum, por është e qartë që qeveria dhe instituecionet kanë shkelur ligjin. Nuk është e drejtë e presidentit për të caktuar se ku do të bëhet një rrugë apo investim. Ministria e Financave dhe Ministri i Jashtëm ( Edi Rama) është vënë në dijeni, ku dhe i është kërkuar që të respektoj Kushtetutën. Përfundimisht duhet të ju them se është e demosdoshme që të respektohet Kushtetuta në lidhje me këtë projekt.

vijon…

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.