Welcome to Vlora

Eco Museu i Himarës, i ndodhur në hyrje të himarës fshat kur vjen nga Dhërmiu, Vunoi.

Në këtë muse mund të gjeni histori të ndryshme të zonës, nga bukuritë natyrore deri tek trashëgimitë historike, kulturore dhe isopolifonisë himarjote. 

Do të gjeni akoma dhe “sunduqet”( Ndjesi të bukura) që përdornin në kohëra të ndryshme banorët e zonës ku mbanin gjërat me vlerë si dhe ushqimet apo dhe rrobat.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.