Welcome to Vlora

Kalaja e Ali Pashë Tepelenës, Porto Palermo

Nëse kalatë e jugut të Shqipërisë do i krahasonim me xhevahirët e një kurore, Porto Palermo është padyshim diamanti më i bukur e më i shndritshëm. Ndërtuar mbi një ishull që lidhet me bregun përmes një rripi të ngushtë toke të krijuar enkas, kjo...

Kalaja e Ali Pashë Tepelenës, Porto Palermo

Nëse kalatë e jugut të Shqipërisë do i krahasonim me xhevahirët e një kurore, Porto Palermo është padyshim diamanti më i bukur e më i shndritshëm. Ndërtuar mbi një ishull që lidhet me bregun përmes një rripi të ngushtë toke të krijuar enkas, kjo...

”Corriere della sera”: Veç plazheve, Shqipëria ka edhe thesare të tjera për t’u zbuluar

Edhe pse Toka e Shqiponjave nuk është më e huaj për italianët, shumë prej tyre janë mësuar ta njohin atë mbi të gjitha për plazhet e saj dhe për Tiranën e gjallë, qendrën ekonomike, kulturore dhe tregtare të vendit, shkruan Francesca Masotti për...

Eco Museu i Himarës, i ndodhur në hyrje të himarës fshat kur vjen nga Dhërmiu, Vunoi.

Në këtë muse mund të gjeni histori të ndryshme të zonës, nga bukuritë natyrore deri tek trashëgimitë historike, kulturore dhe isopolifonisë himarjote.  Do të gjeni akoma dhe “sunduqet”( Ndjesi të bukura) që përdornin në kohëra të...

“Sekretet e Shqipërisë”/ Televizioni kombëtar izraelit jehonë “vendit të shqiponjave”

Televizioni izraelit i bëri një prezantim të shkëlqyer mundësive të shumta që ofron “Vendi i Shqiponjave” për turistët izraelitë. Televizoni shtetëror izraelit, “Arutz 13” (Kanali 13), në emisionin e tij “Barkod”, përmes një kronike të titulluar...

Kategoria - Travel

Weather Data Source: das wetter morgen in Vlora

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.