Welcome to Vlora

Ndryshon sërish çmimi i karburanteve, rritet nafta, ja me sa do të shitet benzina dhe gazi

Bordi i Transparencës ka ndryshuar sërish çmimin e tregtimit të karburanteve me shumicë dhe pakicë në vendin tonë. Megjithatë Bordi ka shpallur sot çmimiet e reja, ku ka një rritje të naftës. Nafta me pakicë në  treg do të shitet me 173 lekë...

Zbulimi i naftës në Shpirag/ “Shell” synon të nxjerrë 7-8 milionë euro naftë në ditë

Shpimet për gjetjen e naftës dhe gazit në pusin Shpirag 5 vazhdojnë, dhe kompania kërkuese është optimiste për zbulimet që do të bëjë. Zona e Shpiragut në qarkun e Beratit, është e vetmja ku po kërkohet në territorin Shqiptar, ndërsa Shell iu...

Rritet çmimi i karburantit në vend, ja sa do shitet nafta dhe benzina

Vendimet e Bordit të Transparencës në datë 25 Janar 2023 kanë ndryshime të çmimit nga ai i përcaktuar në mbledhjen e fundit.Referuar të dhënave lidhur me bursën Platts të datës 24.01.2023, kemi ndryshime të çmimit nga ai përcaktuar në mbledhjen e...

“Ndërtimi s’ka punonjës” në Vlorë ikën fuqia punëtore, ndërtuesit: Jemi në krizë!

Në Vlorë sektori i ndërtimit është në një krizë për punonjës. Sipas ndërtuesve atje, zona ka parë një ikje masive të punëtorëve dhe specialistëve, ndërsa shpresojnë që mungesat në treg do t’i plotësojnë vendet e tjera që mund të sjellin punëtorë...

Edhe gjelat e detit “me naftën”, fermerët e çojnë në 1300 kilogramin

Këta gjela duket sikur tregojnë krenarinë për çmimin rekord me të cilin fermerët po i nxjerrin në treg këto ditë të fundit të vitit. “Çmimi sivjet është 1300 lekë, vjet ka qenë 800 lekë. Nuk kemi mundësi ta blejmë. Se përballon dot. Sa vjen e...

Kategoria - Ekonomi

Ekonomi ne shqiperi, te gjitha njoftimet e fundit rreth ekonomis:

Weather Data Source: das wetter morgen in Vlora

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.