Welcome to Vlora

Zjarri në Babicë të Vlorës, era përhap flakët drejt fshatit Alikokë

Zjarri i raportuar ditën e sotme në fshatin Babicë të Vlorës , rreth orës 14:00, ndikuar dhe nga era është  përhapur dhe më shumë, ku flakët kanë përfshirë një sipërfaqe me bimësi në fshatin Alikokë.

Vendosja nën kontroll e flakëve është e vështirë, për shkak të erës.  Era po favorizon përhapjen e shpejtë të flakëve, njëkohësisht po vështirëson dhe punën për shuarjen e tyre.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.