Welcome to Vlora

Zëvendësohen pemët e dëmtuar në Vlorë

Kryebashkiaku i Vlorës z.Dritan Leli s sëbashku me punonjësit e bashkisë ka marr një nisëm për zëvendisimi e pemëve të dëmtuar përgjatë segmentit rrugor të Transballkanikes dhe disa në rrugë të tjera të qytetit

‘Zëvendësimi i më shumë se 50 pemëve të dëmtuara përgjatë trafik ndarëses, në rrugën Transballkanike, dhe mbjellja e pemëve të reja në koordinata të ndryshme të qytetit, prej ditësh, është fokusi i punëtorëve të gjelbërimit.Që pranvera t’i japë jetë ngjyrave të Vlorës, do të shtojmë pemë të reja, çdo ditë, bashkë me dëshirën që gjithkush, përpara se të mendojë të dëmtojë, t’i shtojë tokës një rrënjë më shumë.’ shkruan kryebashkiaku në faqen e tij zyrtare në facebook

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.