Welcome to Vlora

Vlorë/ Guri i madh bie në mes të rrugës, fatmirësisht pa dëme.

Një masiv shkëmbor është shkëputur në zonën e Jonufrës, në Vlorë. Fatmirësisht nuk shkaktuar dëme materiale apo në njerëz.

Edhe më herët ka pasur problematika të ngjashme në këtë zonë, të cilat vijnë si shkak i erozionit dhe ndërtimeve në zonë. Deri më tani nga autoritet nuk është marrë asnjë masë parandaluese.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.