Welcome to Vlora

Fluks i lartë pushuesish në kufi, krijohen radhë të gjata në Kakavijë

Mësohet se në Kakavije po rritet rradha e pritjes për të hyrë në Shqipëri në anën greke të kufirit.

Fluksi u shtua në orët e para të mëngjesit pasi pala greke është duke punuar vetëm me 2 sportele në hyrje dhe 2 në dalje.

Ndërsa pala shqiptare po punon me 4 sportele në hyrje dhe 3 në dalje dhe nuk ka radhë pritjeje.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.