Welcome to Vlora

Vijon zjarri në malin e Çikës, zona më problematike vatra mbi Dhërmi

Zjarri vijon të jetë me të njëjtat përmasa në malin e Çikës, dhe zona me problematike mesditën e sotme mbetet lindja e malit dhe pikërisht mbi fshatin Dhërmi.

Prefekti i Vlorës, Flamur Mamaj shprehet se avionët Canader që ishin dje nuk do të vijën më, shkak është madhësia e tyre dhe mbushja me 9 mijë litra ujë kjo e bënë të pa mundur ngjitjen në lartësinë e malit 1900 m të Çikës.

Ndërkohë sot sipas prefektit, pritet që të vijnë nga Greqia dy avion me të vegjël.

Derisa të vijnë avionët, zjarri do të vijojë të djegë pyllin me bredha. Po ashtu 20 ushtarë janë në gatishmëri nëse situata do të përkeqësohet.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.