Welcome to Vlora

Ultimatum i prerë për drejtuesit e institucioneve në Vlorë : “Ose ikni vet ose do t’ju kap fshesa”

Kjo eshte kerkesa qe vjen nga Partia Socialiste per te gjithe drejtoret qe jane aktualisht ne krye te institucioneve ne Vlore . Ka qene vete Edi Rama qe ka kerkuar nga vartesit e tij qe i ka deleguar si drejtues politik ne Vlore qe te percjelli mesazhin . Kuptohet qe jo te gjithe e kane pritur mire kete mesazh,ku disa nga drejtues per shume vite nuk kane justifikuar besimin e Edi Rames . Nese nuk do te derhiqen nga postet e tyre ,ministrite e linjes kane gati shkarkimet e tyre. Kjo marre shkas dhe nga shume ankesa te qytetareve per mungese sherbimi te institucioneve .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.