Welcome to Vlora

U.K.V Vlorë njoftim të rëndësishëm për banorët

Ujësjellës Kanalizime Vlorë, nisur nga të dhënat e meteorologëve, të cilët për ditën e sotme dhe gjatë ditës së nesërme, parashikojnë reshje shiu të herëpashershme dhe lokalisht të vazhdueshme me intenistë mesatar dhe të lartë në formën e rrebesheve dhe stuhive shoqëruar me shkarkesa elektrike dhe breshër, kërkon nga qytetarët të jenë vigjilentë dhe të zbatojnë disa masa.

Shmangni lëvizjet e panevojshme!
 Mos parkoni automjetet në zonat e njohura me riskt të lartë përmbyetje!
Për çdo problematikë kontaktoni me Ujësjellës Kanalizime Vlorë në faqen tonë në “Facebook” dhe “Instagram”.
Faleminderit!

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.