Welcome to Vlora

Shpëtim Mocka rikthehet tek Flamurtari.Rikthimi në portë cilësohet mjaft i rëndësishëm për ekipin

Shpëtim Mocka rikthehet te Flamurtari pas një faze të pare  ‘pushim’ për arsye personale. Mocka ështe një siguri pë mbrojtjen dhe portën dhe më shumë për ekipin bregdetar për të ecur sa më lartë deri në rikthim të Flamurtarit  në Super Lige . Ai ështe optimist përsa i përket dhe grupit të lojtarëve këtë sezon

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.