Welcome to Vlora

‘Shpërthen’ Kryebashkiaku i Vlorës: ‘Ndosni qytetin cdo ditë dhe ankoheni në facebook’

Tashmë nisma për patrismin e territorit është bërë pothuajse e përditshme angazhimi i punonjësve të Bashkisë Vlorë ,ku dhe kryebashkiaku z. Dritan Leli ndjek nga afër punimet për pastrimet që po bëhen në disa zona kryesore të Vlorës . Por sot ,me një postim në adresën e tij zyrtare kryebashkiaku shkruan : ‘ Lungomare, Lungomare! Pse pastrohet vetëm lungomare?! Sepse ti i hedh plehrat mu në mes të rrugës, aty ku shëtit. Ndot njësoj lagjet si rrugët kryesore dhe ankohesh në facebook!

Edhe pse angazhimi i punonjësve për pastrimin e hapsirave publike është i përditshëm duket qartazi që në përballje me ndotësit duket që do ketë cdo ditë ‘luftë’ midis tyre

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.