Welcome to Vlora

Ministrja Ogerta Manastirliu: ‘E filluam mbarë në Vlorë’.

Pas investimit që ndryshoi rrënjësisht poliklinikën e qytetit, vijohet me investimet në aparatura të reja mjekësore, të cilat janë risi në shërbimin shëndetësor publik.Instalimet e aparaturave të reja ku ka filluar dhe shërbimi ndaj popullatës që ndihmojnë ekzaminimin e disimestrisë kockore në fuksion të gjithë ekzaminimeve që bëhen në poliklinik .

Ashtu sikurse referohet janë gratë mbi moshën 50-vjec që praktikisht përgjatë ku duhet vlerësuar në disa aspekte ,ku një nga këto aspekte është edhe ekzaminimi i desimetrisë kockore për efekt të osotoporozës .

Gjithashtu ministrja falenderon përzëmersisht stafin e poliklinikës së Vlorës për të gjithë punën që kanë përgjat kohës Covid .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.