Welcome to Vlora

Këshilltarët e bashkisë Vlorë përplasen midis tyre. Në pikpyetje ekzistenca e Këshillit Bashkiak.

Gati shkrirja e këshillit bashkiak të Vlorës. Drejtori i drejtorisë juridike pranë Bashkisë Vlorë z.Daut Zëraj i’u referua ligjit për financat vendore , nëse nuk kalohet pjesa e buxhetit vihet në pikpyetje ekzistenca e këshillit bashkiak . Data 5 janar ishte data e fundit,pavarsisht se e ka kthyer prefekti ,këshilli bashkiak është i detyruar për ta riparë sepse jemi jashtë cdo afati .

Një tjetër zë i fort brënda socialistëve,këshilltari Kreshnik Tepelanaj kërkon shpërndarjen e këtij këshilli kur nuk është në gjëndje të miratoj buxhetin ,dhe smund të lëmë qytarët të presin

Por një tjetër këshilltar,Ervis Caushaj shkon edhe me tej duke u shprehur që për kapricot e disave këshilltarëve të majt shtyhet mbledhja . Për mungesë korumi nuk zhvillohet mbledhja pasi nuk arrine shumicën . Nga 51 këshilltarë vetëm 21 ishin në sallë .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.