Welcome to Vlora

Radhë njerëzish për të takuar një grua, ka fuqi shëruese

Shumë persona besojnë tek ata që kanë disa fuqi shëruese. Ndaj shkojnë tek ta për të përmirësuar jetën e tyre. Në shumicën e rasteve përballen me mashtrues, të cilët pohojnë se kanë bioenergji por në fakt e kanë kthyer në biznes punën e tyre.

Mirëpo, shumë të tjerë mendojnë se ekzistojnë disa të tillë që mund t`i shërojnë apo parashikojnë të ardhmen. Kështu, në një fshat në jug të Serbisë, para shtëpisë së një gruaje të re së cilës i është bërë i ditur vetëm iniciali i parë i emrit, M., me vite grumbullohen makinat nga të gjitha anët e vendit, por edhe nga shtetet e tjera.

Jugmedia shkruan se njerëzit vijnë më së shumti për shkak të sëmundjeve, sepse, pohojnë se gruaja M. ka bioenergji të madhe, me fuqi shëruese.

Thonë se edhe parashikon. Dhjetëra njerëz na kanë treguar se iu ka ndihmuar rreth sterιlitetit, dhe se ka parashikuar momente edhe të mira por edhe të këqija.

Ata më të durueshmit presin edhe nga dy deri tri net dhe me ditë të tëra kur është rradhë e madhe. Nuk bën magji, thonë se ajo është dhe pak psikologe.

Liron nga frika, zgjon shpresën, nuk merr para për shërbime, prandaj lajmi për fuqitë që posedon ka shkuar shumë larg. Fjala është për një grua modeste, e cila nuk dëshiron të eksponohet në publik, por veprat e mira do të mbesin përgjithmonë në zemrat e atyre të cilëve i ka ndihmuar…

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.