Welcome to Vlora

‘Përplasje e fortë’ për Bashkinë e Vlorës

Gara e fortë pritet të jetë në bashkinë e Vlorës ,ku Partia Demokratike nga zgjedhjet e Primarëve ka zgjdhur si kandidat z.Hysni Sharra i cili shikohet si një figurë e fortë politike përballë kundështarit të saj .Partia Socialiste ‘akoma’ nuk ka dalur me një kandidat zyrtar ,por sipas gjasave kësaj here kjo forcë politike mendon të prazantoj përpara vlonjatëve figurën me intigritet të z.Etjen Xhafaj .

Sipas një sondazhi në Vlora Media Online ,shikohet që vlonjatët kanë një preferencë të barabartë për të dy kandidatët e forcave politike dhe sipas parashikimeve zgjedhjet e 14 Majit 2023 do jetë një garë e fortë

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.