Welcome to Vlora

Nga Italia, policia zbuloi vendndodhjen e 43-vjeçarit në Vlorë nëpërmjet… Gruaja nuk e dinte që po i bënte “gjëmën”

Për dhjetë vjet, ai ishte në kërkim dhe përfundimisht policia e gjeti edhe falë fotove të postuara në Facebook nga gruaja e tij. Bëhet fjalë për shtetasin Sh. K 43 vjeç. Ai u arrestua në vitin 2007, si pjesë e një hetimi ndaj një rrjeti të gjerë të trafikut të narkotikëve.

Nga operacioni i koduar “Non plus ultra”, u godit një organizatë shqiptare kushtuar trafikut ndërkombëtar të drogës, duke çuar në 69 arrestime dhe kapjen e afërsisht 10 kg drogë. Midis tyre, ishte edhe Sh.K, i cili atëherë jetonte në Bolonja ku edhe u zhvillua operacioni. Pas katër vitesh burg, ai u la nën ar rest shtëpiak në vitin 2011, nga i cili u ar ratis dhe humbi gjurmët. Majin e kaluar çështja e tij gjyqësore përfundoi: Sh.K u dënua me 10 vjet e tetë muaj.

Nga ky moment nisin kërkimet, kur shqiptari rezultoi se ishte kthyer në vendin tij. Hetimet bënë të mundur gjetjen e disa transaksioneve financiare që i atribuohen personit në kërkim të kryera në një agjenci në periferi të Vlorës, si dhe përdorimin e mundshëm nga i njëjti person i dy profileve të dallueshëm në Facebook.

Hetimet e kryera zbuluan se dy profilet përdoreshin nga ai dhe në këtë mënyrë u zbulua vendndodhja e tij.Tërësia e informacionit të marrë në këtë mënyrë, e përcjellë tek Forcat e Policisë Shqiptare, të cilat çuan në ar restimin e të kërkuarit në një fshat afër Vlorës, shkruajnë sot mediat italiane. Tani, ai do të e kstradohet për t’u vënë në dispozicion të autoritetit gjyqësor të Bolonjës.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.