Welcome to Vlora

Nesër “dita pa makina”/ Kufizohet qarkullimi në disa akse në Vlorë

Qeveria ka marrë vendimin që e diela e parë e çdo muaji do të jetë dita pa makina.

Mbështetur në udhëzimin e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, njoftojmë të gjithë banorët se nga data 3 prill e në vazhdim, e diela e parë e çdo muaji do të jetë ditë pa makina.

Kufizimi i qarkullimit të automjeteve, në kuadër të ditës pa makina, në datën 3 Prill 2022, nga ora 09:00 deri në orën 15:00 në segmentet e mëposhtme:

1. Bulevardi Vlorë-Skelë, segmenti nga Teatri “Petro Marko”, deri te rrethrrotullimi në Skelë.

2. Rruga Skelë-Uji i Ftohtë, segmenti nga rrethrrotullimi në Skelë deri te Tuneli.

3. Në rrethrrotullimin në Skelë do të lejohet qarkullimi për efekt të lidhjes së rrugës “Kosova”, me rrugën “Pelivan Leskaj”.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.