Welcome to Vlora

Mbeti i bllokuar dhe pësoi frakturë, nxirret pas disa orësh nga kanionet e Gjipesë turisti polak

Vijon aksioni për shpetimin e qytetarit polak i cili mbrëmjen e djeshme ka rënë në kanionet e Gjipesë.

Puna nga zjarrfiksit dhe policia ka vazhduar gjatë gjithe natës por terreni shumë i veshtirë e ka berë te pamundur transportimin e tij nga kjo zonë.

Ndërkohë që sot kanë shkuar dhe një punonjës i shëndetësisë pasi polaku ka dëmtime në të gjithë trupin si dhe një këmbë te thyer.

Ai ka ngecur në një greminë të ngushtë në 50 metra dhe kjo e bënë më te vështirë punën për transportimin e trupit.

Në këte kanion kanë qënë dy polak , njëri është në gjëndje të mirë shëndetesore.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.