Welcome to Vlora

Logos Hope, libraria më e madhe lundruese në bote mbërriti në portin e Vlorës

Logos Hope ka më shumë se 5 mijë tituj librash dhe në bord ka një ekuipazh prej 400 vullnetarësh nga rreth 60 vende të ndryshme të botës. Logos Hope është duke zhvilluar një tur lëvizës në Mesdhe, ndërsa veç Vlorës, do të qëndrojë edhe në Durrës. Është hera e parë që libraria më e madhe lundruese mbërrin në vendin tonë.

Logos Hope u ndërtua në vitin 1973. Biblioteka lundruese ka shëtitur në mbi 150 vende në të gjithë botën dhe është vizituar nga miliona njerëz.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.