Welcome to Vlora

Restaurohet shkolla ‘Muco Delo’ në Vlorë

Tashme jemi ne prag fillim te vitit te ri shkollor dhe femijet do ulen ne bankat e shkollave .

Shkolla 9-vjecare ‘Muco Delo’ eshte drejt perfundimit te restuarimeve qe jane bere ne kete objekt ,ku dhe kryebashkiaku i Vlores z.Dritan Leli po i ndjek me vemendje punimet e saj per ti ofruar femijeve kushte bashkohore .

POSTIMI I DRITAN LELIT

Ekipi i punës është kushtuar me të gjitha forcat për t’i përfunduar punimet e shkollës Muço Delo që fëmijët të gjejnë ambiente tërësisht të restauruara në vitin e ri shkollor. Vendi ku fëmijët kalojnë kohë të gjatë e studiojnë duhet të ketë të gjitha kushtet që secili prej tyre meriton.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.