Welcome to Vlora

Të majtët e këshillit bashkiak i shpallin ‘ luftë zyrtare ‘Bashkisë Vlorë

Sot u zhvillua mbledhja e këshillit bashkiak ku u diskutuan dhe u miratuan projekt vendime të ndryshme. Në këtë mbledhje grupi socialist në bllok i shpallin zyrtarisht ‘lufte’ drejtuesve të adminitrates së bashkisë Vlorë për mos fuksionim të strukturave të saj duke i kërkuar kreut të këshillit bashkiak që mbas 10 ditësh sipas procedurës të gjithë drejtoritë duhet të japin përgjigje para këshillit bashkiak .

Nje ndër përplasjet e forta ishte midis kreut i të majtëve dhe nën kryetares së bashkisë Vlorë

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.