Welcome to Vlora

Kjo është urgjente për të gjithë shqiptarët, Yuri Kim bën lajmërimin e papritur

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kim ka bërë një njoftim të rëndësishëm për qytetarët shqiptarë që të marrin karta të reja identiteti në mënyrë që të votojnë në zgjedhjet e 25 prillit.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Kim shkruan se lëshimi i letërnjoftimeve të reja biometrike është një pjesë thelbësore e marrëveshjes mbi reformën zgjedhore.

“Shumë urgjente që të gjithë qytetarët shqiptarë që të marrin karta të reja identiteti në mënyrë që ata të marrin shërbime dhe të votojnë në zgjedhjet 4/25. Lëshimi i letërnjoftimeve të reja biometrike është një pjesë thelbësore e marrëveshjes 6/5 mbi reformën zgjedhore. Ju lutemi mos prisni derisa të jetë tepër vonë – merrni letërnjoftim të ri * tani * kështu që të mund të votoni më 4/25”,- shkruan Yuri Kim.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.