Welcome to Vlora

‘Kemi taksa e fatura për të paguar, si dhe punonjësit’: Pronarët e skafeve dhe motorëve të ujit vazhdojnë protestën

Mëngjesin e sotëm, pronarë dhe administratorë mjetesh lundruese të tipit skafe, gomone, apo edhe jet-ski kanë dalë në protestë përpara Policisë Kufitare në Vlorë.

Ata po protestojnë për rikthimin e mjeteve lundruese të konsfiskuara nga Policia e Shtetit pas tragjedisë së ndodhur në Potam.

Protestuesit thonë se kjo nuk duhet të ndodhte në kulm të sezonit turistik pasi kanë taksa e fatura për të paguar, si dhë punonjësit e tyre.

Ata shtojnë se penalizohen nëse nuk i paguajnë dot pasi “janë kredimarrës dhe e kanë lakun në fyt nëse nuk punojnë”.

Për ta, bllokimi ka ndodhur pa arsye për shkak të një aksidenti, pasi dokumentet i kanë të rregullta e paguajnë edhe sigurime shoqërore.

Sipas tyre, protesta do vazhdojë derisa të marrin një përgjigje pozitive nga autoritetet, pasi pretendojnë se ndaj tyre po bëhet padrejtësi.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.