Welcome to Vlora

Deputeti Socialist Ilir Metaj përgëzon nismën për zhbllokimin e parkimeve,pak metra me tutje plas sherri për parkim

Edhe pse nisma për zhbllokim e hapsirave publike nga ‘piratët’ të cilët përfitonin të ardhura të pa deklaruara është pozitive si koncept , ku praktikisht qyteti i Vlorës vuan nga mungesa e parkimeve e cila është kthyer në ‘sfidë’ duelesh per dy metra katror parkim automjetesht . Ku pak më parë për një vend parkimi të tuneli dy qytetar janë zënë dhe u ka dashur ndërhyrja e uniformave blu .

Momenti i nderhyrjes se policise per parkim automjeti

Asnje plan masash dhe aq më tepër asnjë bashkëpunim institucionesh për krijimin e e hapsirave publike për parkimet .Me sa duket ,sfidat personale nga pozita e deputetit anashkalon dhe frymën e bashkëpunimit institucional

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.