Welcome to Vlora

Kananaj : Biznesi në Vlorë,patëm tejkalim të të ardhurave gjatë sezonit turistik

Sezoni turistik i këtij viti ka qënë i ‘sukseshëm’ për drejtorinë e tatimeve të Vlorës ,ku kreu i këtij institucioni shprehet se ka pasur një tejkalim të adhurave . Gjatë sezonit turistik jane hasur dhe disa problematika te vogla te cilat jane konstatuar gjate procesit . Deklarimet kane qene te kenaqeshme ,dhe deklarimet e TVSH-se ka qene te larta .Numri i punonjesve ka qene me i larte te cilet operojne ne fushen e turizmit .

Edhe per pjesen e abuzimeve te cmimeve ,ka pasur dhe nje kontrroll ku ka pasur dhe panalitete .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.