Welcome to Vlora

Hapet rruga në Llogora, u bllokua kur një kamion rimorkio rrëshqiti

Është hapur rruga në “Qafën e Llogorasë”, tek i vendi quajtur “Çezma” dhe lëvizja e mjeteve vazhdon normalisht, në këtë aks rrugor. Rruga u bllokua pasi një kamion rimorkio doli nga rruga dhe bllokoi lëvizjen e automjeteve të tjera.

Policia Rrugore e Vlorës, kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të mjeteve që të shmangin sa është e mundur lëvizjen në këtë aks rrugor, ndërkohë që po punohet për zhbllokimim e rrugës dhe kthimin në normalitet të lëvizjes së mjeteve. Policia Rrugore apelon për drejtuesit e mjeteve që për cdo emergjencë që mund të kenë gjatë udhëtimit të telefonojnë menjëherë në numrin 112 ose të dërgojnë imazhe në Komisariatin Dixhital dhe shërbimi i Policisë do jetë në kohë reale në ndihmë të tyre.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.