Welcome to Vlora

Deputeti i Qarkut Vlorë, Damian Gjiknuri, ka inspektuar punimet,cdo gjë po bëhet realitet

Z. Damian Gjiknuri ka ndarë në rrjetin e tij punimet e Lot III të cilat vazhdojnë.

Rruga e Lumit të Vlorës po bëhet realitet në gjithë gjatësinë e saj.

Më poshtë postimi i Deputetit të Qarkut Vlorë Damian Gjiknuri

Rruga e Lumit të Vlorës po bëhet realitet në gjithë gjatësinë e saj. Më poshtë fotot nga punimet për Lot III (Ura e Laskos-Kuç dhe Ura e Laskos-Qeparo

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.