Welcome to Vlora

Bashkia Vlorë, kërkon mirëkuptimin e qytetarëve

Bashkia Vlorë, kërkon mirëkuptimin e qytetarëve dhe mysafirëve për bllokimin e segmentit nga kryqëzimi i njohur si Aleksandria- Rrethrrotullimi Skelës duke filluar nga neser mbas dreke date 11.05.2022.Aksi do jetë jashtë aksesit të automjeteve për ti paraprirë festimeve të ”Summer Fest” sezonit Turistik 2022.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.