Welcome to Vlora

Bashkia Vlorë ka një njoftim të rëndësishëm për banorët e saj

Parashikimet e meterologëve paralajmërojnë mot të përkeqësuar.Stuhi te forta do të intensifikohen në vazhdim ,për këtë arsye do t’ju luteshim të shmangni lëvizjet e panevojshme me automjete në akset problematike si dhe te gjithe rojet bregdetare te vendosin flamurin e kuq dhe te ndalohet larja e qytetareve ne det .Paralajmërimet e meteorologëve për fortuna kërkojnë të jemi të kujdesshëm! Për çdo nevojë urgjente kontaktoni me Shërbimet Publike të Bashkisë dhe Ujësjellës Kanalizime, ose në faqen tonë zyrtare në “Facebook”. Kujdesuni për vehten dhe familjet tuaja!

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.