Welcome to Vlora

Banorët ankohet : Bëjnë punimet,harrojnë ti mbyllin rrugët e Vlorës

Edhe pse punimet shërbejne për përmisimin e kushteve të banorëve të qytetit ,në fund ka dicka për të dëshiruar pasi gjithcka lihet si ‘germall’ në mes të rrugëve të qytetit .

Pershendetje ,ne qe po ju shkruajme jemi banoret qe jetojme mbas ‘Parkut Aulona’ dhe para nje muaji Ujsjellsi i Vlores beri disa punime per vendosjen e tubi per ujin e pishem . Deri ketu jemi dakort pasi eshte dicka qe i sherben komunitetit .Kur mbarojne punimet dhe ikin me vrap ,aty krijohet nje kaos i madh pasi riasfaltimi i rruges duket sikur eshte e pamundur nga ana ketij institucioni . Ju lutemi publikoheni pasi presim qe te rrikthehen serisht per ta sistemuar kete rruge se me te vertete krijohet nje problem i madh dhe trafik mjetesh qe presin te shkembehen duke shmangur gropat .

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.