Welcome to Vlora

Ka nisur asfaltimi i rrugës së fshatit Çeprat

Kryebashkiaku Dritan Leli ka njoftuar nëpermjet faqes së tij zyrtare punimet që kanisur për asfaltimin e rrugës së Cepratit .

‘Kemi nisur me asfaltimin e rrugës së fshatit Çeprat, për të vijuar, në ditët e ardhshme, me të tjera investime të parashikuara për rrugët e fshatrave të Vlorës. Punët e përditshme të bashkisë do të lehtësojnë përditshmërinë e banorëve të zonave kaq afër qytetit, do t’iu përmirësojnë jetesën dhe do të rrisin mundësinë e bashkëveprimit mes të gjithëve.’– shkruan Leli

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.