Welcome to Vlora

Ankth te të majtët e Vlorës : Edi Rama vjen në Vlorë sëbashku me propozimin e Ri për kandidat të bashkisë

Tashmë Kryeministri i Shqipërisë dhe një kohësisht kryetari i Partisë Socialiste ka nisur fushatën e tij për prazantimin e kandidatëve që do garojnë për kryetar të bashkive .Një ‘enigmë’ është Vlora ,ku sipas burimeve pranë kësaj partie në Vlorë ,emrat e përfolur gjatë këtyre ditëve mund të suprizohen nga nje kandidat ‘magjik’ nga ana e kryesocialistit Rama .Si në cdo kamp politik  ,grupimet apo përkrahjet ndaj kandidatëve të parapëlqyer mund të sjellin dhe pakënaqësi ndaj kryesocialistit Rama .Jo pak raste kemi parë që Rama ka përzgjedhur kandidatë jashtë partisë socialiste të Vlorës ,ku dhe kërkonte me urdhër partiak mbështetjen për të zgjedhurin e tij . 

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.