Welcome to Vlora

Vullnetarët e anijes librari i janë bashkuar sot aksioneve të pastrimit në qytet.

Bashkë me punonjësit e bashkisë, janë shpërndarë në lagjet e Vlorës, sa për të pastruar aq edhe për të promovuar rëndësinë e punës vullnetare që i duhet çdokujt për ta mbajtur të pastër hapësirën përreth shtëpisë së tij dhe të gjitha hapësirat e përbashkëta.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.