Welcome to Vlora

U akuzua nga SPAK për “shpërdorim detyre” për Gërdecin, Fatmir Mediu: Jam i pafajshëm, motivi është politik

Fatmir Mediu: Dua t’ju bëj me dije që më është prezantuar i njëjti fashikull, e njëjta akuzë si në 2009, pa shtuar asnjë dokument dhe as provë shtesë, akuzë për shpërdorim detyre, kam kërkuar që të pyetem, nuk jam pyetur asnjëherë. Shpresoj që të merrem në pyetje. Motivi politik është në akuzë, nuk është urdhri i ministrit që ka provuar problemin, çdo letër që kam nxjerrë ka ardhur nga pjesa civile dhe ushtarake. Akuzën nuk e pranoj, jam i pafajshëm, demontimi është çështje sigurie kombëtare, kam si çdo qytetar, të pyetem për aktet e mia, nuk jam pyetur asnjëherë.

vijon…

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.