Welcome to Vlora

TASK-FORCA e Turizmit Vlorë, thjesht një emër i fortë në letër

Task-Forca e Menaxhimit Turistik është ngritur me urdhër të kryeministrit, dhe në të përfshihen një numër i madh dikasteresh dhe institucionesh ne vend.

“Për të garantuar një sezon turistik të suksesshëm, është ngritur me urdhër të kryeministrit Task – Forca e Menaxhimit Turistik Veror, që do të ndjekë zbatimin e një plani të detajuar masash për sezonin turistik”, – do të deklaronte asaj kohe ministrja Gjermeni.

Por mesa duket takimet e Task-Forcës nuk janë më shumë takime të drejtuesve të dikastereve që emërimet e tyre bëhen politikisht dhe nuk kanë sjell asnjë rezultat pozitiv dhe në cdo sezon turistik problemet shtohen në mbarëvajtjen e saj .

Pastrimi i territorit ishte pika e parë e kësaj Task -Force ,por cdo dite shikojme qe territoret mbeten te papastruar .

Për sigurinë në det, plazhe dhe në ujërat e brendshme në thellësi të territorit , sipas të cilës për herë të parë pushuesit që do të zgjidhin zonat turistike bregdetare do të kenë në dispozicion të tyre stacione plazhi. Edhe kjo pike e forte ,ngeli thjesht thjesht nje strategji ne leter ku rasti me i fundit ndodhur pak ore me pare ku nje femije 7-vjecar u godit nga nje gomone ne breg te detit ne pak metra thellesi

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.