Welcome to Vlora

Socialistët shkaktojnë ‘ ethe’ nëpër institucionet e Vlorës

Shtator ka nisur ‘ethshëm’ nëpër institucionet e Vlorës ku disa drejtues janë lëvizur nga pozicionet e tyre .E kanë nisur me Operatorin e Kujdesit Shëndetsor Kujtim Llapin të cilin e kanë shkarkuar dhe nga Lorenc Rexho . Ky i fundit nga mbajtur pozicionin e Drejtorit të Inspektoriatit Shëndetsor në Vlorë.

Një tjetër institucion i rëndësishëm ,ai Agjencisë së Zonave të Mbrojtura ka shkarkuar Lorela Lazaj ,ku aktualisht ku pozicion është bosh .Burime pranë Partisë Socialiste të Vlorës konfirmojnë se do ketë ndryshime për krerët e institucioneve në Vlorë

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.