Welcome to Vlora

Socialistët do të zgjedhin kandidatin për Bashkinë e Vlorës në zgjedhjet e 14 majit

Partia Socialiste do të zgjedhë sot (25 mars) kandidatin për Bashkinë e Vlorës në zgjedhjet e 14 majit.

Në garë janë Ermal Dredha dhe Fate Velaj, ndërsa votimi nga Asambleja e PS do të jetë i fshehtë.

Në Vlorë ka mbërritur edhe kryeministri Edi Rama, ndërkohë qe mbahet procesi i votimit.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.