Welcome to Vlora

Shkolla ‘Ismail Qemali’ në Vlorë organizon një super festë

Muaji Nëntor shënon aktivitete të shumta në qytetin e Vlorës me rastin e Pavarësisë .Fëmijët janë gëzimi ku më pjesëmarrjen i japin shkëlqim cdo skene . Kryebashkiaku i Vlorës Dritan Leli është falenderues ndaj fëmijëve dhe stafit pedagogjik .

Shkolla ‘Ismail Qemali’ kishte organizuar një super festë, me rëndësinë dhe përkushtimin e emrit të cilit mban.

Ju lumtë, fëmijë dhe mësues! Me ju, e ardhmja e Shqipërisë do të jetë po aq e rëndësishme sa 110 vitet që janë shkruar!

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.