Welcome to Vlora

Shitet sipërfaqe toke me dy objekte ndërtimi

Sipërfaqe toke 6000 m² në të cilën disponon 2 objekte brënda saj.

Objekti i parë është me një sipërfaqe 911 m² dhe lartësi 6 metra

Kati i dytë është me një sipërfaqe 968 m² dhe lartësi 3.5 metra .Ky objekt i ka themelet e ndertimit dhe për dy kate të tjera .Objekti i dytë është një godinë 3-katëshe e cila ka një sipërfaqe ,kati pare 250 m².Kati i dytë me një sipërfaqe 185 m².Kati i tretë me një sipërfaqe 185 m².Prona disponon çertifikat pronësise dhe të truallit dhe objekteve të saj

Vëndodhja : Në Panaja .Nëse dëshironi më informacion apo vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni në numrin e telefonit +355 68 401 2017

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.