Welcome to Vlora

Sazan Guri nuk përmbahet fare: Krishti ishte shqiptar, mbante qeleshe

Eruditi nga Ura Vajgurore dhe pasardhësi i pellazgëve Sazan Guri, vijon të befasojë me deklaratat e tij të larmishme.

Së fundmi ai ka dalë me një përfundim të ri që i kalon përmasat e gjetjeve mbi origjinën shqiptare të piramidave të Egjiptit apo zbulimet për dhallin e kosin e Lapardhasë.

“Krishti me plis, rastesi apo ………?

Dihet se ndonje xhubletë, ndonje flamur me dy shkaba, ndonjë fustanellë, ndonjë lahutë apo ndonjë cyle e cifteli edhe ngatërrohesh se e mbajnë edhe ca kombe të tjerë, por plis aman dihet se një komb dhe vetëm një komb e mban, qoftë ai dardan, qoftë ai ilir, qoftë ai epir, qoftë ai arban apo qoftë ai shqiptar.

Ndaj dhe i thonë Kreu eshte – a nuk te tregon kjo foto pikërisht këtë? apo eshte lyer me vaj (Hristos) pët të qenë mbret?!”, shkruan Sazan Guri në Facebook.

Shto koment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.